woensdag 26 augustus 2020

Smoothie sinaasappel

Een gezonde levensstijl zorgt voor een gezond lichaam, en wie wil dat nou niet! Er zitten veel gezondheidsvoordelen aan het maken van een verse smoothie. Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies , deze sinaasappel -kiwi smoothie bijvoorbeeld!


Een lekker verfrissend drankje op een zomerse dag. Deze smoothie zit ook weer boordevol vitamines en mineralen.

Op zoek naar een gezond smoothie met fruit dat je altijd goedkoop voorhanden hebt? Maak dan van deze lekkere en makkelijke sinaasappel smoothie recepten. Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te maken! Stop wat mango en yoghurt in de blender, even mixen. Lekker, gezond en klaar in minuten, zelfs geen echte blender nodig: smoothie met banaan, sinaasappel en voor de beste smaak wat aardbeien erbij.


Deze pompoen mango sinaasappel smoothie heb ik samengesteld na een tip van Anika. Ik ontving de tip via het contactformulier.

Dit bleek een gouden tip! Deze vrucht is niet alleen heerlijk friszoet, het geeft je gerecht ook een prachtige kleur. Maak zelf sinaasappel -bananen smoothie. Een heerlijke smoothie die het hele jaar door te maken is. Een erg lekkere dorstlesser met vers fruit!


Deze tropische smoothie is super makkelijk en snel te maken. En: hij is heel verfrissend! Verwijder de kroontjes van de aardbeien en doe in de blender. Smoothie met sinaasappel , kers en banaan. Pel de banaan, snijd in stukken en voeg met de kersen.


Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies toevoegen. Lees hier waar je spinazie mee kunt combineren en geniet van heerlijke spinazie smoothies die je vetverbranding activeren en meer energie geven. Het sap van de sinaasappel maakt de smoothie al vloeibaar en anders is het inderdaad voor een heel gezin #128578; Succes!


Me niet aan de verhoudingen gehouden maar het was wel. En geeft een flinke shot met vitamine C!

Moeite om aan stuks fruit per dag te komen? Een smoothie is lekker bij het ontbijt maar ook gewoon tussendoor. Vandaag een smoothie met banaan, sinaasappel en blauwe bessen. Bekijk hier hoe makkelijk je dit kunt maken. Lekkere gezonde smoothie van frambozen, banaan en sinaasappel.


Kan zowel van vers als diepvriesfruit worden gemaakt. Perfect als tussendoortje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.