woensdag 26 augustus 2020

Smoothie framboos banaan

Om een lekkere smoothie te maken, kies je twee of drie soorten fruit. In dit recept heb ik gekozen voor een smoothie met banaan , frambozen en melk. Deze ijskoude frambozen smoothie is lekker als dessert of tussendoortje.


De bevroren frambozen maken deze milkshake kou en de banaan die er stiekem in gaat geeft deze fruit smoothie wat extra zoets. Rode biet banaan ananas smoothie - Duration:.

Goeiemorgen (middag of avond)! Vandaag hebben we een lekkere, vullende smoothie met banaan , cacao en havermout. Als je weinig tijd hebt om te ontbijten, dan is dit zeker een snelle en goede optie.


Recept voor smoothie Tijd: min. Smoothie ultra-simple banane-framboise. This smoothie will leave you feeling refreshed and give you that little extra boost you need to get you through the day.


It all starts with a banana, and the combinations are nearly endless!

Basic smoothie made with healthy ingredients. Choose organic, pesticide-free berries, probiotic yogurt and local honey if possible! Frambozen banaan avocado smoothie. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen. Een lekker en gezond drankje!


Doe alle ingrediënten in de blender, mix voor ca. Jammie, fris door de yoghurt en zoet door de banaan en appel. Vezelrijk door het lijnzaad wat erin zit. Al met al een super gezonde smoothie.


Doe de bevrozen banaan met de melk, wat honing, de kruiden en indien gewenst wat yoghurt en pureer. Proef, voeg meer zoet (honing) of zuur (yoghurt) toe en pureer opnieuw tot een lekker, romig bananen smoothie. Ga voor Hollandse glorie met een gezonde fruit smoothie met framboos en appel. Je kunt een smoothie drinken als ontbijt, lunch, of als tussendoortje.


Hoe dan ook, het blijft een gezonde, verstandige en lekkere keuze. Natuurlijk kun je ze het best zelf bereiden en niet kant en klaar kopen, omdat je wil dat er verse producten in verwerkt zitten en dat er geen kunstmatige toevoegingen aan te pas komen.

Snijd de banaan in stukjes. Voeg de bevroren frambozen, de banaan, de kwark, de melk en het chiazaad samen in de blender. Blend de inhoud tot het een smeuïg geheel is. Proef de smoothie en als je het nodig vindt, voeg je wat agavesiroop toe. Ik vond het persoonlijk zoet genoeg door de banaan en heb geen zoetmiddel toegevoegd.


Ik experimenteer regelmatig met spirulina. Dit zoutwater algje is de koning onder de eiwitten! Ook bevat het veel vitamines, mineralen en spoorelementen. Start je dag goed met deze ! Hij valt wel in de categorie licht groen.


Als je net zoals ik verslaafd bent aan pindakaas is deze pindakaas granola echt een must-try.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.