woensdag 28 februari 2018

Oogpotlood slijpen

Ontdek Onze Producten Online. Snel en Makkelijk Shoppen! Bekijk ons grote assortiment Oogpotloden. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Oogpotlood geeft nét dat beetje extra aan het de al mooi opgemaakte ogen. Alleen het slijpen kan nog soms wel eens een flinke opgave zijn.

Vind de beste selectie oogpotlood slijpen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oogpotlood slijpen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ik vond het wel eens tijd voor een artikel met al mijn tips op het gebied van oogpotlood ! Bij deze een stappenplan voor gegarandeerd mooie eyeliner met een oogpotlood. Het is aan te raden om voor het gebruik je potlood te slijpen. Bruine oogpotlood in een praktische draaipen zodat er geen puntenslijper nodig is om het uiteinde scherp te houden.


Vergeet dan niet je oogpotlood regelmatig te slijpen. Zo trek je namelijk gemakkelijker een recht en dun lijntje. Met welke kleur ga jij aan de slag?

Cadeau bij bestelling vanaf €20. Bestel vandaag nog online! Er zijn veel verschillende kleuren oogpotloden die je kunt gebruiken. De long lasting eye pencils van Essence hebben de vorm van een potlood en er zit een dopje op. Het leuke is echter dat je dit potlood niet.


Met een oogpotlood accentueer je de kleur van je ogen. Het is slim om je potlood voor het slijpen een aantal uur in de koelkast te leggen. Slijp je oogpotlood regelmatig voor nauwkeurige resultaten. Krijg je het lijntje op je waterlijn niet goed zwart of blijft het niet lang zitten?


Wat betreft mascara, oogschaduwbasis en BB crème heb ik inmiddels wel een aantal favoriete bijna holy grails gevonden, maar als het gaat om eyeliner en oogpotlood is. Staat leuk en geeft nét dat beetje extra aan je mooi opgemaakte ogen. Veel dames maken zich véél liever. Voor een mooie en intense oogopslag teken je een zwart lijntje langs je wimperrand met Essence Black Fever Long-Lasting Oogpotlood.


Ik heb een heel fijn oogpotlood (HEMA), maar het is een crime om het te slijpen. De punt breekt namelijk telkens af. Ik heb al diverse verschillende puntenslijpers.


Hoe slijp je een potlood zonder puntenslijper? Het antwoord moet uit minimaal karakters.

Mijn Klacht: de nieuwe oogpotlood Double wear waterproof eyepencil. Een vers geslepen oogpotlood maakt het precies. Beauty voor beginners - alles over eyeliner (en oogpotlood ) Beauty voor beginners - alles over eyeliner. Door uitdraaimechanisme hoef je niet te slijpen.


Verpakking: eenvoudig vormgegeven uitdraaipotlood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.