donderdag 28 mei 2020

Scharnier koelkast

Kies uit ons uitgebreide assortiment scharnier onderdelen en accessoires voor je koelkast. Een andere benaming voor scharnier is deurscharnier. Sluit je koelkast of vriezer slecht?


Het is je scharnier , en je moet het zo snel mogelijk fixen. Miele metaal koelkast scharnier van deur re.

Hier staan alle gebruikelijke Hettich koelkast scharnieren om uw koelkast weer goed te laten sluiten. Het typenummer van uw koelkast staat meestal op de linker zijwand van uw koelkast achter de groentelade. Staan de scharnieren die u nodig heeft er niet tussen, of weet u niet zeker of het de juiste zijn? Vraag het ons, wij zoeken het graag voor u uit. Gebruik het zoekvenster rechts bovenaan onze website om de juiste scharnier voor uw koelkast te vinden.


Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik het scharnier van mijn koelkast ? Deze video legt u stap voor stap uit hoe u een specifiek onderdeel vervangt va.

De meeste koelkast onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus ook uw koelkast scharnieren kunnen snel worden geleverd. Koelkast scharnier onderdelen Bij Koelkast -onderdelenshop. Onklopbare oplossingen voor elk meubelprogramma. Innovatief, functioneel, duurzaam.


Hoogste kwaliteit, geraffineerde montage- en afstelmogelijkheden. Meer comfort door openen met push to open of met Sensys, het scharnier met geïntegreerde demping voor zacht sluiten. Wij helpen u graag verder. Bestel direct online, voor de scherpste prijzen!


Scharnierperfectie, van Hettich. Origineel Ariston-Blue Air. Controleer goed of de nummer in uw huidige scharnier overeenkomen.


Zie foto of deze koelkastscharnier overeenkomt met uw defecte scharnier. Dit scharnier is makkelijk zelf te vervangen. Salice montageplaatjes Contactgegevens.


Boor het gat voor de cilinder van het scharnierelement in het deurtje.

Zorg dat de diepte van de uitsparing overeenkomt met de cilinderdikte. Gebruik daarvoor een boorstandaard en tonboor (deze heet ook wel scharnierfrees). Let erop dat de diameter overeenkomt met de inboorcilinder van het scharnier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.