donderdag 28 mei 2020

Projektkoor rijswijk

Projektkoor Rijswijk zingt alle soorten muziek, bijvoorbeeld musicals, wereldmuziek, klassiek. Je kunt meedoen voor een project maar blijven mag ook! Ongeveer enthousiaste koorleden repeteren wekelijks aan een zelf gekozen project, vandaar de naam van het koor. Voor de ledenpagina’s moet je inloggen. Vul onderin het scherm je Username en Password in.


Kom naar de repetitie op vrijdag augustus om van 20.

Het koor, dat al jaar. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Rijswijk en omgeving huis-aan-huis. Dit keer wordt het een licht klassiek project met muziek van o. Rutter, Bach, Jenkins en Dowland. View projektkoorrijswijk. De Simon Carmiggeltschool is overigens niet alleen excellent voor het onderwijs, maar ook als repetitie locatie voor.


In ruil voor hand- en spandiensten bij hun Salut D’Amour van februari. Website door Eye-C Multimedia.

Plus loterij, rad van fortuin, mooie prijzen en een whiskey proeverij! Aan het concert wordt medewerking verleend. Popkoor New Pop-Art Zang.


Tijdens een gezellige avond vol Ierse volksmuziek en Keltische dans is bij elkaar 4. Kinderhotel Mappa Mondo Rijswijk. Mijn naam is Pieter Schelling en mijn hobby’s zijn: – Genealogie Mijn voorouders komen uit de Hoekse Waard en het Westland. Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over de stad en gemeente Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar worden er bij onze kerstconcerten foto’s gemaakt en op onze website geplaatst.


Hieronder vind u een selectie van de foto’s en. Onze dirigent is Marlies Huitink. Zij heeft vele jaren lesgegeven en. Een muzikaal theatraal programma van Ierse liederen met Ierse muziek. Ook traden Ierse dansers op.


Leeuwendaalkerk Den Haag Rijswijk. Cookie info: HOME: Preview Tweet this! Petrusbasiliek te Boxtel. De aanvang is om 20:uur.

Stichting TOEVAL GEZOCHT onderzoekt, onderbouwt, ondersteunt en versterkt de rol van kunst en cultuur in het leerproces van jonge kinderen en de rol van jonge. DIRIGENT : HERMAN KOFFLARD. Hij studeerde Schoolmuziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.