maandag 27 april 2020

Sinaasappel kiwi smoothie

Kiwi smoothie tot goedkoper. Betaal nooit meer teveel. Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies , deze sinaasappel-kiwi smoothie bijvoorbeeld!


Een lekker verfrissend drankje op een zomerse dag. De kiwi kun je ook makkelijk goed combineren met ander heerlijk fruit.

Eén van de bekendste smoothies met kiwi is die met kiwi. En geeft een flinke shot met vitamine C! Deze smoothie met sinaasappel en kiwi heb je zo gemaakt. Deze vrucht is niet alleen heerlijk friszoet, het geeft je gerecht ook een prachtige kleur. Een smoothie is ideaal als perfecte start van je dag, maar ook heerlijk als tussendoortje.


Daarnaast is een smoothie ook meteen een super. Dit recept voor een drinkontbijt van kiwi , banaan en sinaasappel is lekker snel klaar en super gezond. Een heerlijke en gezonde oppepper met banaan, kiwi en sinaasappel.

Appel, sinaasappel en kiwi smoothie ! Ik moet echt weer een smoothie gaan maken. Want het is zo lekker en gezond! Maak zelf appel kiwi smoothie. Dit appel kiwi smoothie recept is klaar in min.


Op zoek naar een lekker smoothie recept? Probeer dan eens deze smoothie met appel en kaneel. Lekkere smoothie recepten. Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te maken! Hij is erg lekker, al zeg ik het zelf.


Stop wat mango en yoghurt in de blender, even mixen. Het is dan wel iets dikker, maar zeker even lekker! De lente is begonnen en het zonnetje schijnt! Gezonde vitamientjes zijn altijd welkom!


Informatie over ananas en recepten voor het maken van smoothies van. Hetzelfde geldt trouwens voor kiwi. Snij of meer kiwi ’s doormidden en lepel ze uit.

Verdeel de smoothie over glaasjes en werk af met de reepjes appel. Voor het romige voeg ik vaak nog een halve avocado toe. Smoothie met sinaasappel en petit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.