dinsdag 28 april 2020

Planeetmenger 40 liter

De capaciteit van onze machines varieert van liter tot maar liefst. Daarnaast is hij zeer gemakkelijk te reinigen! Veiling van diverse (horeca) meubilair.


De poten, de kolom en de achterzijde van de machine zijn uitgevoerd in gepolijst roestvaststaal. Verder is de planeetmenger afgewerkt met.

Hobart liter planeetmenger waarvan de poten, de kolom en de achterzijde van de machine uitgevoerd zijn in gepolijst roestvrijstaal. Bestel de Hobart Vloermodel Planeetmenger Liter online. Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele apparatuur voor vaatwassen, koken, bereiden en koelen, beschikt Hobart BELGIUM over alle kennis om u te.


Met capaciteiten van tot liter zijn onze planeetmengers geschikt voor elke bakkerij,. Meer dan jaar ervaring met bakkerijmachines en deeg- verwerking. Diverse soorten planeetmengers voor in de horeca bekijk snel ons assortiment.


HSM- - liter planeetmenger.

U kunt deze planeetmenger. Maxima Planeetmenger MPM 40. Met roestvrij stalen garde, spatel en spiraalkneedhaak. Info over planeetmenger liter. Resultaten van zoekmachines!


Vind Hobart planeetmenger op Marktplaats. Waar kun je het beste een planeetmenger kopen? Planeetmenger liter De planeetmenger is een krachtige planeetmenger met een stevige RVS mengketel van liter.


Deze uitvoering is met electr. Aan de zijkant zit een grote zwarte knop, waarmee. H-8- liter Hobart planeetmenger.


Het is mogelijk om zowel een liter , een liter , een liter , als een liter uitrusting toe te passen. De Hobart planeetmenger is over de hele wereld al bijna een eeuw dé standaard in bereiding. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken.


PLANEETMENGER LITER Breedte (mm) 4Diepte (mm) 410.

Model A-2tafelmodel en A-200-FM vloermodel De liter planeetmenger heeft een compact,. Probeert u een Planeet menger te vinden? Dan biedt onze winkel u een groot gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.