maandag 31 juli 2017

Gebrandschilderd glas te koop

Voor 23:bestel morgen thuis! Vind gebrandschilderd glas in lood op Marktplaats. Gebrandschilderd Amsterdamse school Glas in Loo €34-. Te koop bij de antiek compagnie,.


Oud glas -in-lood te koop aangeboden voor bijvoorbeeld in uw voordeur of als raampje.

Bekijk de collectie op de website of in het atelier. Vergelijkbare zoekopdrachten voor gebrandschilderd glas. Loodprofielen zijn er in allerlei breedtes en diktes te koop. Voorstellende de Boeckdrukker. Bestaande glas in lood panelen te koop.


Deze panelen zijn verkregen uit restauratie van oude panelen. Men was nog niet in staat een groot raam in één stuk te maken. Tegenwoordig speelt het behoud van oud gebrandschilderd glas een grote rol,.

Is nog te koop voor de liefhebber. Glasraam, uitgevoerd met gebrandschilderd glas in lood. Mooi en gaaf glas in loodraam in dubbele eikenhouten lijst. Gesigneerd : Frans van Immerseel. Na iedere laag ging het stuk glas in een klei- of leemoven met beukenhout om de kleuren in te laten branden.


Wegens verhuis hebben we het verwijderd uit de deur en bieden het nu te koop aan een eerlijke prijs,. In het atelier is oud glas -in-lood te koop. DIENSTEN Het ontwerpen, maken,.


Vanaf de vroege Middeleeuwen wordt gebrandschilderd glas voornamelijk toegepast in kerken en. Info over oud glas te koop. Resultaten van zoekmachines! Meer dan 600boeken te koop bij honderden verkopers.


Eerste helft 20e eeuw, Nederland. Misschien hebt u gedroomd van glas -in-loodramen hebben in uw huis of bezit van een klassieke Tiffany-stijl kap. Glas -in-home decor objecten te kopen is een optie.


Jean-Michel Folon kunstenaar biografie. Koop en verkoop gesigneerde multipels en originele kunstwerken aan de juiste prijzen op kunzt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.