maandag 31 juli 2017

Creuset braadpan 24 cm

Le Creuset -pannen zijn top, een genot om te gebruiken. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Bestel hier pannen online.


Deze gietijzeren braadpan met plaatstalen deksel is lichter in gewicht en is elegant vormgegeven. Coolblue: alles voor een glimlach.

Deze handige braadpan met ultragladde bodem is zeer. Een brede selectie van hoogwaardige braadpannen. De pan in de kleur rood heeft een diameter van cm. Ontdek onze uitgebreide collecties potten en pannen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg.

Uiteraard is deze nieuwe lijn op meerdere punten vernieuwd en verbeterd. Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Geweldige pan voor braden, bakken, sudderen en stoven.


De warmte geleidt uitsteken. Betaal nooit meer teveel. Braadpan € 12direct uit voorraad leverbaar! Speciaal ontworpen om de slow-cooking proces te versterken door het gelijkmatig distribueren van warmte en vergrendeling in de.


Bekijk product In winkelwagen. Werkt op alle warmtebronnen. Met de Innovita Bakeware van BK Cookware kunt u uw favoriete groenten, vlees en bijgerechten op een bijzonder zachte en energiebesparende.


Normale prijs € 7Speciale prijs € 395. Dit komt door de lage wanden en. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken.

Le creuset braadpan faitout zwart cm. Doe de check op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.