woensdag 18 mei 2022

Zuperzozial broodtrommel

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bespaar tot wel via kiesproduct. Die er ook nog leuk uit ziet om mee te nemen naar het werk. Zuperzozial Lunchbox - Blauw.


Ik maak er altijd salades in.

Een duurzame broodtrommel voor naar school of op het werk. In diverse pastelkleuren verkrijgbaar. Gemaakt van 1 biologisch materiaal. Het is een handige broodtrommel. De natuurlijke grondstoffen.


Duurzaam je brood mee naar het werk of school met deze milieuvriendelijke bamboe broodtrommel. Deze vrolijke kinder broodtrommel maakt van elke maaltijd een feestje.

De set bestaat uit een broodtrommel en een elastiek waardoor de trommel. Onmisbaar in de schooltas! Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Door het mooie natuurlijke design wil je gezien worden met deze broodtrommel.


Zoek je een duurzaam alternatief voor de plastic broodtrommel ? Lollipop Pink is gemaakt van biologisch afbreekbaar. Met handige clips en siliconen ring voor goed afsluiten. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. De broodtrommel is weer helemaal terug!


Dat klinkt als het begin van iets wat je op een veel te hippe modesite vindt. Bekijk alle accessoires Nooit meer leverbaar. Op zoek naar een broodtrommel zoals de Wesco Grandy of Brabantia? Brooddoos en meer dan 20. Dit leuke broodtrommeltje is volledig gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen.


Bevat geen schadelijke stoffen en mag in de vaatwasser!

De lunchbox is uit roestvrijstaal vervaardigd en heeft handige verstelbare. De trommel is lekker ruim,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.