donderdag 9 december 2021

Whiskey kristal glazen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! De tulpgevormde whisky glazen zijn speciaal ontwikkeld.


Gemaakt van sterk titanium kristalglas.

Deze luxe hand geslepen kristallen whisky glazen worden geleverd in een cadeau verpakking. Een prachtig cadeau om te geven of te… Meer. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Whiskey Glazen Shop is gespecialiseerd in unieke kristallen whiskey glazen. De kristallen glazen worden rechtstreeks door ons geïmporteerd en zorgen voor de perfecte. In een whiskey glas is dit nog niet zo erg.


We zijn hiermee de collectie ooit begonnen en nog altijd is Boheems kristal één van de grootste glasproducenten ter. Gespecialiseerd in betaalbaar kristal Prachtig kristal voor een lage prijs Goedkoper dan dit kan gewoon niet Zoals Klokken,asbakken ,windlichten,lampen,fotolijsten. Wat is whisky zonder het juist glas ?

Bijna ondenkbaar, bijna ondrinkbaar. De Glasgraveur is dé specialist op het gebied van whiskyglazen graveren. Ontdek onze unieke collectie. De glazen zijn bedoeld voor whiskey ,. Voor 23:bestel is morgen thuis! De glazen uit de Imperial serie hebben een diep uitgesneden bloemmotief, waardoor het kristal extra goed tot zijn recht komt.


Koop of Verkoop whisky op Marktplaats. De juiste whisky glazen vinden voor je whisky of als cadeau: dat is niet even makkelijk. Elk type glas dient voor een ander type whisky of drankje. Wij hebben is ons assortiment een groot aantal whiskyglazen van eenvoudig tot exclusief.


Hier ziet u onze eigen Kristallen whiskyglas, deze wordt gemaakt in Leerdam. Op het glas ontstaat uiteindelijk een mooie matte afbeelding in wit. Wil je een strak lettertype op je glas of mag het juist wat speelser?


Van Tumbler glazen en Snifters tot Glencairns en Cordials: uit welk glas drink jij je whisky het liefst? De karaffen hebben een goed sluitende stop in hetzij glas , kristal of kurk,. Probeer ze ook te combineren met whiskey glazen in dezelfde stijl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.