woensdag 12 mei 2021

Wesco grandy broodtrommel

Alle broodtrommels van Wesco. Wesco grandy broodtrommel , zwart. Online te bestellen voor 69. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop.


Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers.

De rechte lijnen en gebolde. Ontdek ons Zorgvuldig Geselecteerde Aanbod Wesco. Nu 1ste verzending gratis! Tot korting op topmerken. Broodtrommel Grandy tot goedkoper. Betaal nooit meer teveel.


De Grandy is gemaakt van hoge kwaliteit. Coolblue: alles voor een glimlach.

De Single Grandy is net een slag kleiner als de originele Grandy , de retro klassieker. Met ventilatiegaatjes aan. Ideaal voor het bewaren van broo gebak, taart of wat je maar wilt. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodtrommels aanbied. Een broodtrommel van de volgende.


De kleinere versie van de Grandy , ideaal voor de kleinere. Deze prachtige Grandy broodtrommel is een echte klassieker en een musthave voor het bewaren van brood en andere lekkernijen. Door te klikken op Ik begrijp het gaat u akkoord. De broodtrommel heeft een klassiek retro-ontwerp en is van zware. De bewaardoos is uitgevoerd in de kleur mint.


De trommel houdt uw broo koek en. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.