woensdag 17 februari 2021

Wesco broodtrommel roze

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Vele aanbiedingen bij bol. Deze retro-beauty is de perfecte broodtrommel voor eenpersoonshuishoudens! Wesco Elly broodtrommel - roze.


Roze Materiaal Metaal Staal.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Tot korting op topmerken. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Betaal nooit meer teveel.


Nu 1ste verzending gratis! Dit omvat onder andere broodtrommels ,.

Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. De bewaardoos houdt uw producten vers en is uitgevoerd in de kleur roze. Gratis verzending vanaf € 200.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Voor 17:bestel morgen in huis! Kies voor een zwarte broodtrommel of doe wat wilder en ga voor een groene, roze of rode kleur.


De broodtrommels zijn uitermate geschikt voor het bewaren van broo koekjes en cake. Alle broodtrommels van Wesco. Wesco broodtrommel roze tot goedkoper. De Wesco Single Grandy broodtrommel is van roze plaatstaal. Een retro-klassieker naar ontwerp van originele Wesco tekeningen uit de jaren 40.


Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers. Met ventilatiegaatjes aan. Afvalemmer, Broodtrommel , Fluitketel, Klok of Weegschaal van Wesco.


Wesco mini grandy roze Deze mini versie van de Wesco Grandy is gemaakt van hoogwaardig poeder gecoat staal met een metalen handvat en scharnieren.

Deze Grandy broodtrommel is een echte retro klassieker naar ontwerp van originele Wesco tekeningen uit de jaren ’40! De Grandy is gemaakt van hoge kwaliteit. Omschrijving van Fonq De Single Breadboy van Wesco is perfect voor het bewaren van een brood.


Deze hygiënisch broodtrommel houdt brood lekker lang vers. Jetzt alle Artikel und Angebote von Wesco entdecken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.