donderdag 11 februari 2021

Wasserette noordwijk

Bevindt er zich een openbare wasserette in Noordwijk ? Het meest actuele overzicht van wasserettes in Noordwijk op wasdoen. Wasserettes in Noordwijk zh. De meest volledige site met ruim 66.


Uw kleding en ander textiel wordt met zorg in eigen beheer gereinigd of gewassen in onze stomerij en wasserij in Noordwijk. Wij wassen en reinigen niet alleen voor.

Al ruim vijfenvijftig jaar is Abswoude voor de Duin- en Bollenstreek een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Tevens ligt op kilometer afstand de Boulevard van Noordwijk ,. Ons sanitair is modern en schoon, beschikt over een wasserette en u kunt gratis douchen. Ook tijdens uw vakantie kan uw kleding vies worden. Haal- en breng service voor bedrijf, horeca en instellingen.


Hoofd activiteit: zelfbedienings Wassalon. Bij wasserette topcleaning, wassalon topcleaning en topcleaning textielreinigers kun je milieubewust zelf wassen en drogen tegen een scherpe prijs wanneer jij het wilt. Stomerij wasserij service.


Onze wasserette is ook heel makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als Sassenheim, Sassenheim-Zui Noordwijk en Warmond.

De actuele weersomstandigheden in (plaats) en het weer voor de komende dagen kunt u hier vinden. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen? Deze was toen gevestigd in Oude Wetering. Wij zijn gespecialiseerd in stomen, reparaties, bruidsjurken, gordijnen en.


Camping de Wulp uit Noordwijk biedt voldoende faciliteiten (ook sanitair) aan waar u uw vakantie prima mee kunt doorbrengen. U verveelt zich geen moment! Snella Autowas is een ultramoderne en milieuvriendelijke autowasstraat in Katwijk. De kleinschalige camping in Noordwijk is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien, met moderne sanitaire voorzieningen, een wasserette , een babywasplaats en een.


Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder de kapsalon, fitness, pedicure en wasserette. Vakantie of bezoek in Noordwijk. Op’evist in de Zeekant, veel. Bij wasserette – wassalon Mc Wash kunt u zowel terecht met uw kleine wasjes als uw grote wassen zoals dekbedden en gordijnen. Vacation rentals Noordwijk ,. Bij onze receptie is een wasserette aanwezig en zijn we u graag van dienst met tips over het verkennen van onze mooie omgeving.


Avonds kun je een hapje eten bij een van de strandtenten of de vele horecagelegenheden aan de boulevard van Noordwijk. Er is tevens een wasserette aanwezig. Hotel aan Zee Noordwijk in Noordwijk - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen!


Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.