dinsdag 29 december 2020

Wesco brooddoos

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online!


Lees de specials in ons magazine.

Tot korting op topmerken. Nergens anders goedkoper. Groot assortiment van het merk Wesco. Mooie brooddoos , prachtige kleur en wie Wesco kent weet dat kwaliteit superieur is! Wat opvalt is de absoluut correcte kleur net zoals op de site.


Had deze brooddoos al een hele tijd op het oog om cadeau te doen aan iemand die houdt van gele spullen in. Op zoek naar een broodtrommel zoals de Wesco Grandy of Brabantia?

Vind wesco broodtrommel op Marktplaats. Brooddoos en meer dan 20. Voor iedereen een voordeel. Dan is de Wesco Grandy brooddoos helemaal iets voor jou. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop.


Met deze Wesco Grandy- Pink heb je een stijlvolle, retro brooddoos. Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste websites doen dit. Deze Grandy broodtrommel is een echte retro klassieker naar ontwerp van originele Wesco tekeningen uit de jaren ’40!


De Grandy is gemaakt van hoge kwaliteit. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


De behuizing van deze brooddoos is gemaakt van corrosiebestendig gecoat plaatstaal met een doorzichtig paneel. De Wesco Grandy heeft plek voor een à twee broden. Wesco is een merk met een duidelijke stijl: retro.

Dit zie je terug in de ontwerpen, de materialen, de vormen en de vrolijke kleuren. De producten van Wesco mogen dus. Een retro-klassieker naar ontwerp van originele Wesco tekeningen uit de jaren 40.


Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers. Deze Wesco Grandy is een echte klassieker. Welkom bij de Wesco ICT winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.