donderdag 24 september 2020

Strijkbout schoonmaken

Heb jij een vieze strijkbout ? Bekijk de video en probeer het zelf! Betaal nooit meer teveel. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Volgens een andere gast helpt het om de zool van de strijkbout te poetsen met koperpoets.

Strijkijzer schoonmaken. Een strijkijzer schoonmaken. Een vies strijkijzer kan veel problemen veroorzaken, vooral als je een hoop wasgoed hebt dat je wilt strijken.


Hoe krijg je de zool van een strijkijzer schoon? Als de onderkant verkleurt, kun je de strijkbout schoonmaken. Het strijkijzer schoonmaken doe je zo!


Zet je strijkijzer op een kletsnatte vaatdoek met wat afwasmiddel erop in de gootsteen. Een paar uur goed in laten weken en dan met een afwasborstel of als dat niet.

Vervolgens kunt u met de groene kant van een sponsje (NIET metalen sponsje) de nog lauwe zool schoonmaken. Maak het sponsje vochtig met gewoon leidingwater. Wanneer de zool vuil is geworden kun je deze schoonmaken door het koude strijkijzer gedurende een half uur neer. Laat eerst de strijkbout helemaal afkoelen en.


Is de onderkant van je strijkijzer vies? Met DEZE tip heb je hem binnen minuut schoon! Je hebt het wondermiddel al in huis! De strijkbout blijft mooi glad en het ijzer wordt. Het feit dat u die zool al eens met een brillosponsje hebt schoongemaakt betekend dat u deze nooit meer glad.


Ik heb laatst zo een stoomstrijk ijzer gekocht met een stoom generator eraan vast. Maar nu heb ik een turn broekje per ongeluk van suede te. Verwijderen vlekken van je strijkbout met allerdaagse producten zoals tandpasta, zout en azijn. Maar houd ook de binnenkant van strijkijzer schoon. Info over strijkbout schoonmaken.


Resultaten van zoekmachines! Toen ik ging samenwonen…. Ironisch genoeg worden ze echter vaak ook het meest verwaarloosd als het aankomt op regelmatig onderhoud en schoonmaken.

Kalk is de grote boosdoener van veel strijkijzerproblemen. Hoe kun je je strijkijzer goed ontkalken en schoonmaken ? Wij vertellen welke methodes er zijn en geven advies. Tips over het schoonmaken van een strijkijzer.


Hier lees je over hoe je dat het beste kunt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.