vrijdag 28 augustus 2020

Smoothie veldsla

Deze veldsla courgette mango smoothie is weer echt een groene smoothie. De kleur is ook weer echt groen. Natuurlijk is hij ook weer lekker, ook belangrijk! Smoothie van munt, avocado, sla, basilicum en kiwi.


Veel mensen houden van fruit.

Maar genoeg groente eten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Kies dan voor een groente smoothie ! De veldsla mango munt smoothie is een heerlijke start van de dag. Wanneer het echt warm zomerweer is, kun je ook kiezen voor mango uit de vriezer.


Op jacht naar de ultieme groene smoothie ? Deze variant van Frederique is super gezon vegan, makkelijk te maken, en bovenal lekker! Of we het nu een smoothie met veldsla of groente- en fruitsap noemen, voor mij is het in ieder geval een perfecte start van de dag. Deze lichtgroene smoothie is een aanrader voor als je op een warme zomerdag in je tuin zit.

Verfrissen gezond en boordevol vezels. Hij ligt niet zwaar op de maag. Zomaar starten met een groene smoothie is best heftig als je niet gewend bent om bladgroente rauw te eten.


Boerenkool, andijvie en spinazie kunnen. Hierdoor worden ze toegankelijk. De laatste tijd staan er veel groene smoothies en roze smoothies op het menu. En op een van die ochtenden had ik zin in een roze én groene smoothie. Het is dan eindelijk zo ver!


Een frisse veldsla smoothie ! Veldsla in een smoothie ? Yep, veldsla in een smoothie ! Omdat veldsla gezond is – net als peterselie, sinaasappelen, banaan en avocado, omdat groene smoothies. Maak een voorraad groene smoothies voor weken! Paleo smoothie ontbijt voor mensen met haast. Groene smoothies hebben veel voordelen.


Echter, je kunt ze ook nog velen malen gezonder maken met super tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.