donderdag 30 juli 2020

Smoothie recept framboos

Dit smoothie recept met frambozen zet je met behulp van een blender in een mum van tijd op tafel. Wil je dat de smoothie iets dunner is,. Een framboos is een heerlijke vrucht en heel goed te combineren met andere vruchten.


Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een lekkere en gezonde bosvruchten. Deze vrucht is niet alleen heerlijk friszoet, het geeft je gerecht ook een prachtige kleur.

Smoothie met magere yoghurt, frambozen , honing en havermout. Maak zelf frambozen smoothie. Dit frambozen smoothie recept is klaar in min.


Een lekkere en gezonde smoothie hoeft niet perse met veel ingrediënten. Deze frambozen smoothie is werkelijk overheerlijk! Daar hoeft echt niet veel meer bij.


We hebben volgens mij al een hele tijd geen smoothie recept gedeel dus we vonden het wel weer eens tijd.

Hij valt wel in de categorie licht groen. Bekijk hier hoe makkelijk je dit kunt maken. Een frisse smoothie met frambozen en munt. Ha Kim, wat leuk dat je zo van mijn recepten geniet!


Voor smoothies hoef je spinazie niet te koken. Een overheerlijke smoothie met frambozen , die maak je met dit recept. Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief! Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je.


Een lekker zomerse ontbijt smoothie met framboos , havermout en yoghurt. De ontbijt smoothie vult goed en is gewoon super lekker! Wekelijkse recepten mail. Probeer dan eens deze milkshake met framboos.


Op Lekker en Simpel vind je elke dag weer nieuwe lekkere en simpele recepten. Met diepvries fruit maak je deze eenvoudige framboos mango smoothie in een handomdraai.

Welkom op de gezondste website van Nederlan Smoothie. Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.