dinsdag 28 juli 2020

Smoothie andijvie

Voor deze smoothie heb je een. Deze andijvie appel smoothie is gewoon een variatie op de groene smoothie. Dit receptje zorgt voor een basis smoothie , iets toevoegen kan. Op het moment ontbijten de boyfriend en ik bijna iedere ochtend met zo’n groene jongen.


Nu het herfst is, is de samenstelling van de.

Dis groene smoothie recept met andijvie en avocado is snel klaar en erg gezond. Groene smoothies zijn gezond en voeden je lichaam. Daarom ook een gezonde groene groente voor in je juice of smoothie recept. Maak er een powerrr dag van!


Of je nu paleo eet of raw vegan of uit het Libelle Kookboek - iedereen is aan de groene smoothies. Maar hoe gezond zijn ze eigenlijk? Met dit recept maak je een groene smoothie met andijvie en mango super lekker, healthy en helemaal lente proof.


Dit komt door de aardbeien, mango en banaan.

Begin de dag goed met deze avocado- andijvie smoothie ! Andijvie past perfect in een groene smoothie. Opzoek naar een heerlijke andijvie smoothie ? Probeer dan deze uit met blauwe bessen en avocado. Super lekker, gezond en voedzaam! Dit groene smoothie: andijvie -mango recept is klaar in min. Fan van groene smoothies ? Begin je dag goed en maak eens een groene smoothie met andijvie , banaan en mango.


Echt, dat is geen grapje. Een jaar geleden zou ik mijn neus opgehaald hebben bij het idee dat er spinazie, boerenkool of andijvie. Om weer in de trend van groene gekleurde smoothies te blijven staat op plek van onze top smoothies een andijvie smoothie. Doe de andijvie in een blender. De meest gebruikte groentesoorten voor de groene smoothie zijn andijvie , sla en bladspinazie, maar je kunt ook heel goed boerenkool, snijbiet, selderij,.


In dit artikel ontdek je alle gezondheidsvoordelen van groene smoothies. Samen met heerlijke recepten, tips en waarschuwing (lees verder). Een groene smoothie is mega gezond.


Voeg daarom spinazie, rucola of andere groente groenten toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.