woensdag 29 april 2020

Professionele ontkalker

Voor 23:bestel morgen in huis. Dingen waar je blij van wordt! Grootste Elektronicawinkel van NL! Veilige ontkalkers van ROVEQ. Bestrijdt effectief kalkaanslag en unrinesteen.

Ongekend krachtig, gegarandeerd milieu vriendelijk. Een fantastisch resultaat. Bijvoorbeeld ook voor het ontkalken van waterkokers, strijkijzers. ROLIKAL PROFESSIONELE ONTKALKER , welke kalk en aanslag verwijdert uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoom strijkijzers, keukenboilers en andere warm water apparatuur.


Kalk verwijderen met een professionele ontkalker ? HG professionele kalkaanslag verwijderaar is een sterk geconcentreerde professionele kalkverwijderaar voor het. Inhibitor Sanitair: de professionele AntiKal voor thuis! Ideaal voor het reinigen van wasbakken, kranen.

Ontkalken kan door middel van ontkalkingstabletten of met een vloeibare ontkalker. Professionele Waterfilters. Extra krachtige ontkalker voor uw espressoapparaat, waterketel, boiler, koffiezetapparaat en andere huishoud- en professionele apparaten. Wij leveren diverse ontkalkers en reinigers voor dichtgeslibte buizen en leidingen, kijk voor meer info op onze website.


Vraag nu een vrijblijvende demo aan. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Deze professionele ontkalker van Dr. Becher is voorzien van kleurindicator en corrosiebescherming.


De fles heeft een inhoud van liter. Geschikt voor gebruik in. Suma Calc D5: een geconcentreerd middel op zuurbasis voor het verwijderen van kalkaanslag van keukenapparatuur en ontkalken van afwasmachines. Geconcentreerd zuur reinigingsmiddel voor het ontkalken van koffiemachines, bain marie’s, vaatwasmachines en vele andere professionele keukenapparaten.


Bent u niet zeker of u een particulier dan wel een professioneel toestel nodig heeft? Vult u dan gewoon het contactformulier in, en we helpen u graag verder. Voor het ontkalken van de douchekop of verschillende huishoudelijke apparaten als een koffiezetapparaat, waterkoker of strijkijzer.


Voorzien van kinderveilige sluiting. Krachtige ontkalker nodig?

De ontkalker verwijdert bestaande kalkaanslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.