dinsdag 30 april 2019

Pretecho spijkenisse

Pret echo, termijnecho of weken echo? Informeer bij ons of maak een afspraak! Als extra service van de praktijk, worden er regelmatig echo onderzoeken gedaan. Ook de pretecho zal regelmatig worden aangeboden.


Zoek snel naar het bureau in de buurt die het beste bij jou past! Woon jij in de buurt van Rotterdam en wil je graag een pretecho van je baby laten maken? Woon je in Rotterdam, Spijkenisse , Hellevoetsluis en wil je een mooie pretecho door deskundig enthousiaste echoscopiste, dan kan dat bij 3D Echo Barendrecht. Open avond en zaterdag, makkelijk parkeren.


Weten of je een jongen of meisje krijgt? Of kennismaken met je ongeboren kind? Kom langs bij Echopraktijk Voorne-Putten voor een pretecho en geslachtsbepaling. Je baby zien ontwikkelen? Wij maken een echo voor je.


Laat tijdens je zwangerschap een 3D- en 4D- pretecho maken. Een uniek moment dat we op beeld voor je vastleggen. Maak online een afspraak bij onze echopraktijk. Professionele verloskundige zorg, zoals u dat mag verwachten.


EchoOwn Experience - Papa zelf ook echoën. Bekijk hier de adresgegevens van de vestigingen van pretecho zo in Breda en Oudenbosch. Of maak direct een afspraak om een pretecho te laten maken! Pretecho HD live 3D video opname met geluid op USB stick. De enige studio voor pretecho ’s in de omgeving van Capelle aan den IJssel.


Zowel stilstaande 3D als bewegende 4D beelden van uw wondertje. Kennismaken met je kleintje in de buik hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Wonder Babies in Capelle aan den IJssel heeft u al een pretecho vanaf € 200. Gefeliciteerd je bent zwanger! Zwanger zijn is een bijzonder en spannende gebeurtenis in je leven.


Als aanstaande ouder ben je nieuwsgierig. Een pretecho kan zowel in 2D als in 3D-4D HD Live gemaakt worden. Wat anderen over ons zeggen Ik vond de echoscopiste erg enthousiast.


Van heel uitgebreid tot zeer eenvoudig. De 20-weken echo is geen pretecho , maar een medisch onderzoek. Het is belangrijk dat, voordat u de 20-weken echo laat doen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.