vrijdag 29 maart 2019

Glas met relief

Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Ontdek onze unieke collectie. Enkelglas uitgevoerd met een patroon, soms ook gekleurd.


Wij leveren vrijwel alle soorten op de markt verkijgbaar. Abstracto (draadglas), Aero, Africa Alt-deutsch.

U zoekt Delta mat-blank glas ? Mooi modern design met gematteerde onregelmatige vlakken. Bekijk Delta mat-blank glas op Glas. Uitgebreid ontbijten, gezellig borrelen of heerlijk natafelen doe je met kleurige glazen , waterglazen met reliëf en mooie wijnglazen. Schenk uit stijlvolle karaffen. We gebruiken eigen cookies en cookies van derden om de navigatie op onze website te analyseren en uw surfervaring en onze diensten te verbeteren.


Bloemenvaas glas met reliëf 35. Ga bijvoorbeeld voor een vaas met reliëf aardewerk voor een vintage look. Of kies verschillende glazen vazen met diverse kleuren om zo een fleurig geheel te creëren.

Keuken achterwand met foto op glas. Omdat u tijdens het koken met uw. Glas bestellen via internet, het kan! Een schitterend kristal met eigen foto en tekst.


In diverse formaten, 2D of 3D uitvoering. Een uniek en persoonlijk cadeau! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Wij graveren met laser 3D in kristal, van kleine tot exclusieve geschenken. Decoupagevernis voor glas ml glans. Dimensionaal als 3Dimensionaal in het kristal laseren. Enkel glas is eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Glasdiscount.


Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas. Print-tempered glasdeuren en gezandstraalde deuren. Niet te verwarren met gezandstraald glas. Figuurglas wordt gefabriceerd door tijdens de productie het nog warme en zachte glas tussen twee walsen door te leiden.


Een van de walsen fungeert als drukmal met het. We leveren heel wat bekende systemen op maat. Het is ook mogelijk om glas met rondingen of andere vormen te bestellen.

Daarnaast kunt u ook zelf mallen aanleveren. U kunt hiervoor contact opnemen met ons verkoopteam. Ook fijn: je hoort veel minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.