dinsdag 27 november 2018

Diepvrieskist 600 liter

Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie diepvrieskasten! Diepvrieskasten tegen de laagste prijzen. Vrieskisten van liter tot 5liter. Zoeken op: vrieskist 6liter - Keukenloods.


Bestel direct voor de laagste prijs.

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. De Jumbo N600: vrieskast is een zeer ruime professionele witte vriezer met een inhoud van 6liter en is prima toe te passen in horeca, sportkantines, bakkerij. STATISCHE DIEPVRIESKAST 6L.


BAKKEN IN POLYETHYLEEN KASTEN 6Lt mm. Hoeveel vriesruimte heb jij nodig? Vergelijk alle vriezers met 3liter inhoud op prijs, specificaties en reviews op Vriezer. Info over vrieskast 6liter.


Resultaten van zoekmachines! Horeca N6bestel je eenvoudig online bij HorecaApparatuur-Shop.

Deze diepvrieskist heeft een inhoud van 5liter. De vrieskist is voorzien van een RVS deksel welke tevens als werkblad gebruikt kan worden (CFK-vrij). Dan heb je vast en zeker een diepvrieskist gevonden die voldoet aan jouw wensen. Inhoud: 2liter : Spanning: 2Volt: Vermogen: 1Watt: Gewicht:. Een witte diepvrieskist met een inhoud van 9liter.


Statische diepvrieskast , 6liter. Met het kopen van een diepvrieskist haal je de meest traditionele vorm diepvriezer in huis. Dankzij de extra brede vorm heeft een diepvrieskoffer de meeste inhoud om.


Energielabel De energieklasse geeft aan hoe zuinig een apparaat is. Ook voor een diepvrieskast bent u bij Skippy-Rent aan het juiste adres. In onze webshop vindt u horeca-apparatuur voor elke professionele toepassing. U vindt bij ons een volledig assortiment professionele keukenapparatuur en. RVS : - Temperatuur -15° -22° C - Koelmiddel R290.


Het is soms wel eens gemakkelijk dat alles al voor u bedacht is en deze Polar vriezer van 6liter is daar een goed voorbeeld van. Op zoek naar Liebherr Vriezers? Kies uit verschillende Liebherr Vriezers op Kieskeurig.


Een vrieskast kenmerkt zich door een langwerpige vorm. Het voordeel van een diepvrieskast is dat je gemakkelijk bij alle ingevroren etenswaren kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.