dinsdag 25 september 2018

Kanten beddengoed

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ruime keus in beddengoed voor ieders budget. Voor 22:bestel morgen in huis!


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Van effen gekleurd beddengoed tot en met bijzondere prints, je kunt alle kanten op. Dat geldt ook voor het materiaal, waarop je eenvoudig kunt selecteren. Romantisch dekbedovertrek voorzien van een bijzonder en gedetailleerd borduurwerk van broderie kant rondom het dekbedovertrek en kussensloop.


Geborduurde dekbedovertrekken en beddengoed met kant kunnen traditioneel, luxe of modern ogen en passen daardoor in verschillende slaapkamerinterieurs. Brocant nostalgisch linnengoed. Mooi in de kast, luxe in gebruik! Met deze mooie spullen tover je je huis in een handomdraai om in een nostalgie paleisje!


Beddengoed eenvoudig bestellen bij Beddengoed.

De mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens en sierkussens voor jouw slaapkamer. Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO! Alle beddengoed vind je op beslist. Bestel bedtextiel online.


Welkom bij de ledikanten van beddenspeciaalzaak Morpheus. De keuze voor een Ledikant is een belangrijke keuze waar wij u graag in willen bijstaan. Oud en brocante linnengoe borduurwerk, beddengoed , kleding en kleden e. Uw nieuwe beddengoed wordt snel bij u thuis.


Een prachtig wit baby lakentje met kant rand. Sloopje heeft ook kant rand in waaiervorm, het sloopje heeft een aantal zacht. Shirt met kant en korte mouwen mademoiselle r la redoute.


Een soft cotton dekbedovertrek met een stippen opdruk aan één kant en effen. Uiteraard is er voor een eenpersoonsbed ook beddengoed van 140x2cm. Comfortabel beddengoed voor betaalbare prijzen.


Hier vind je dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, kussenslopen, spreien en plaids in alle kleuren en stijlen. Bij uw bed en matras van hoge kwaliteit wilt u ook luxe beddengoed.

Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.