maandag 24 september 2018

Deegmenger 220v

Deegmenger 220v

Vind deegmenger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een deegmenger koop je online bij XXLhoreca. Professionele deegmengers bestellen met een levertijd vanaf uur! Konstruktie uitgevoerd in metaal bekleed door middel van een ovenverf in beige tint.


Draaiende kuip (niet demonteerbaar) in R. Een professionele Spiraalkneder van Maxima Kitchen Equipment. Uw Spiraalkneder bij ons besteld = binnen uur verzonden. Gratis verzending en levering binnen - uur. De professionele deegmenger is geschikt voor bakkerijen en voor restaurants.


Dit model betreft een basic uitvoering maar een prima prijs kwaliteit verhouding. Is er ook iemand bekend met ombouwen,of laten ombouwen van apparatuur van 380v naar 220v. Graag wat info hier of pb.


Deze grote deeg menger heeft een inhoud voor Liter. Deze stevige deegmenger is perfect voor het mengen van boter of margarine met droge ingrediënten als bloem of suiker. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.


Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Deze RVS boiliemachine van Boiliedesign is het paradepaardje onder de boiliemachines. Over elk onderdeel van de machine is nagedacht en alle onderdelen zijn van. Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond. Deegmenger 1x Mahot deegmenger , type: MB02 380V. Levertijden vanaf uur! Pizzaoven enkel electrisch. Voeg toe aan informatieaanvraag.


De grootste horeca leverancier van de Benelux, assortiment van ruim 20. Horeca World horeca apparatuur. V toeren regeling € 1 95. NN, voozien van diverse mengers, 380V. De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr.


Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N. De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Bezoek de GAMMA bouwmarkt of bestel hier online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.