maandag 26 maart 2018

Musso sorbetiere

De Musso Stella sorbetiere -ijsmachine van professionele kwaliteit: zeer geschikt voor professioneel gebruik. Met deze Musso Stella sorbetiere -ijsmachine maakt u 5. Er is geen speciaal onderhoud of smering. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.


De Musso Classica sorbetiere , ijs en sorbetijs bereiden bij zowel professioneel gebruik als thuisgebruik.

Geschikt voor het continue produceren van allerlei soorten ijs. Op zoek naar een goede professionele sorbetiere in horeca kwaliteit? Musso is de meest bekende Italiaanse fabrikant van professionele sorbetieres en ijsmachines. Van: € 67Voor: € 57Incl.


Geheel roestvrijstalen uitvoering, ook die delen die met de compositie in aanraking komen. BTW: € 69In winkelwagen. Vind sorbetiere musso op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. De sorbetiere tyoe Musso Classica is geheel vervaardigd uit het roestvrijstaal, ook de delen die met de compositie in aanraking komen. Musso behoort tot de internationale top van fabrikanten van ijsmachines.


En waar zijn deze top ijsmachines met veel korting te koop? Sorbetiere MUSSO CLASSICA. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. De Musso Consul sorbetiere -ijsmachine van professionele kwaliteit maakt liter ijs of sorbetijs in uur! Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland.


Boeken van Guillaume Musso lezen? Vele aanbiedingen bij bol. U koopt deze al vanaf € 58bij Emga-webshop. Als student schreef hij ook toneelstukken. Na zijn middelbare schooltijd.


Découvrez le nouveau roman de Guillaume Musso : La jeune fille et la nuit aux éditions Calmann-Lévy. Bekijk alle boeken van Guillaume Musso in één overzicht.

De sorbetiere van het merk Musso is geheel uitgevoerd in het roestvrijstaal, ook de delen die met de compositie in aanraking komen. De Musso sorbetiere -ijsmachine is geheel in roestvrijstaal uitgevoerd en de bovenzijde en de kuip zijn uit één stuk vervaardigd: hygienisch en zeer eenvoudig te. Restoconcept vous propose une sorbetière professionnelle LSTELLA MUSSO , de capacité réservoir 1. De horeca groothandel in Musso benodigdheden.


Alles van Musso in horeca webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.