vrijdag 30 maart 2018

Gitaarles rijswijk

Gitaarles rijswijk

Online gitaarles voor elk niveau. Ontdek nu al onze lessen. Ontspannen leuk en uitdagend: gitaarles bij Erik Pors Mijn gitaar is geen ding.


Geestbrugweg in Rijswijk de brug over de Trekvliet naar Voorburg neemt. Mijn naam is Mike Williams, ik ben gediplomeerd gitaardocent. Ik ben afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heb ruim jaar ervaring met het lesgeven aan. Abonnement U koopt een abonnement voor lessen.


Het lesgeld wordt vooruit betaald en daarvoor ontvangt u een leskaart waarop elke les afgestempeld wordt. Gitaarles in Rijswijk -(zh). Muziekdocenten en Muziekscholen door heel Nederland. Zoeken op plaats, afstan postcode, provincie. Zoek je een enthousiaste gitaarleraar in de omgeving Rijswijk ? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden!


Gitaarles rijswijk

Meld je nu aan bij Popschool Nederland in Rijswijk Zuid-Holland. Zangles in Rijswijk -(zh). Elektrische en akoestische slag en solo-gitaar lessen. Van Rock, Metal tot Pop liedjes voor beginners en gevorderden van gitaardocent Jan.


Beginnen met gitaarspelen of de draad weer oppakken na een tijd? Is gitaarspelen je droom en wil je binnen korte tijd mooie. Wilt u zich inschrijven voor gitaarles of heeft u een vraag?


Neem dan contact met ons op via het contactformulier,. Al onze cursussen zijn direct te boeken en maandelijks opzegbaar. Boek nu online je proefles! Ben je op zoek naar gitaarles in Den Haag? Vind een geschoolde gitaardocent hier!


Je eigen favoriete songs, daarmee ga je direct aan de slag op onze gitaarles. Jouw lievelingsmuziek is het vertrekpunt voor jouw ontdekkingstocht met. Zij krijgen professioneel gitaar en pianoles in een vertrouwde kleinschalige. Haenen muziek in Voorburg - Den Haag.


Voor al uw muziekinstrumenten en muziekles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.