donderdag 1 maart 2018

Blender glazen kan

Lage prijzen, morgen in huis! Krijg met de nieuwe technologie tot wel fijnere mix resultaten. Bekijk nú gratis de testresultaten!


Met deze compacte blender kan je een smoothie, soep of heerlijke saus maken. Glazen kan is vrij zwaar. Daarbij is deze blender ook geschikt om ijs mee te crushen.

Je hebt blenders met een glazen kan en je hebt blenders met een plastic kan. Onze voorkeur gaat uit naar een blenderkan van glas. Over het algemeen kan glas meer aan en is het makkelijker te reinigen dan kunststof. Een glazen kan is fraaier en is minder gevoelig voor krassen en dof worden dan een kunststoffen kan.


Door middel van de losse beker kan je je. Blenders hebben een glazen of kunststof kan. Niet elke blenderkan is bestand tegen hitte.


Daarom is een blender met een glazen kan het meest geschikt voor het blenden van warme ingrediënten. Info over blender glazen kan.

Resultaten van zoekmachines! De Bosch MMB43G2B SilentMixx blender met Thermosafe glazen kan is zeer geschikt voor het maken van ijskoude koude drankjes en warme soepen. De Philips- blender met ProBlend en een motor van 8W kan vrijwel alles verwerken, van fruit en groenten tot ijs. Met de functie voor meerdere snelheden kunt u. Betaal nooit meer teveel. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Alle blenders vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw keukenmachines. High service, Low pricing! Een blender met een glazen kan inhoud liter, maataanduiding en navulopening.


De blender heeft twee snelheden, een pulsestand en snijbladen van roestvrij staal. Met snelheden en een pulseknop. Hoe meer vermogen een blender heeft,. Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli?


Dat kan je met de hand voor. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.