woensdag 24 januari 2018

Foedraal messen

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Groot aanbod kwalitatief bestek, zoals messen voor uw horeca. Gratis verzending vanaf €30! Voor 23:bestel morgen thuis!


Hier vind je alle accessoires voor messen en multitools.

Diverse soorten holsters, bitsetjes en artikelen voor het onderhouden van je mes of multitool. Hoge kwaliteit stoffen foudraal voor de opslag van professionele messen. Dick 8-delige messenset met foedraal Dubbelzijdig foedraal van het merk Dick met 8. Op zoek naar Global Foedraal voor messen ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel veilig.


Folding Hunter lederen foedraal voor de Buck 1koop je bij Messen.

Messenmappen en foudralen zijn de veiligste manier om je messen te vervoeren en bij je te dragen in de horeca. Wij hebben diverse soorten in onze collectie. Stevig foedraal met messen van Dick. Koksmesexpert is dé koksmessenwinkel voor hobbyisten en koks.


Ook voor scholen, kookclubs en bedrijven uw vlijmscherpe partner. Victorinox Rosewood messenset met 25cm koksmes en foedraal Omschrijving product messenset van zeer hoge kwaliteit. Vlijmscherpe roestvrijstalen messen met palissander. De populairste multi-tool, zeer veelzijdig en handig in gebruik.


Leatherman Wave multitool, nylon foedraal : De bekende Wave. Officiële Nederlandse distributeur van de originele Amerikaanse multi-tools. Maat : 1x 28cm Dit foedraal heeft een handige schouder draagriem. Houten foedraal voor een mes , waarbij het lemmet in de schede kan worden gestoken.


Het tinnen beslag is versierd met ornamenten en heeft openingen. Koker, doos of etui, waarin een voorwerp kan worden bewaar zoals liturgisch vaatwerk of een kruis. De doos, veelal aan de binnenzijde met stof bekleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.