donderdag 18 januari 2018

Flightcase met lades

Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie kastlades vind je hier! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Ideaal om de wat kleinere spullen zoals trusspennen, microfoons, rollen gaffa enzovoorts. DFB uitgiften balie met lades , printer en een schermplateau speciaal voor TNT geproduceerd.

Road Ready RRD12UC flightcase met lades. Deze Power Dynamics PD-FAis een degelijke flightcase met lades en een (werk)tafel. De perfecte flightcase voor mobiele toepassingen.


Hoe een flightcase bouwen? Dubbele ladencase met lades. Driedelige flightcase voor een Digico SD11. Flightcase voor de MA Lighting GrandMAlichtregietafel.

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Verzenden onder rembours is hierdoor helaas niet mogelijk. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm.


Bij MaxiAxi vind je een flightcase voor elk budget. Daarnaast vind je ook cases met meerdere lades en zelfs met wieltjes. Een zeer compleet aanbod dus. Een flightcase voorzien van laden is niet nieuw meer, maar een laden flightcase waarbij je het voorpaneel als werkblad kunt gebruiken is erg innovatief.


Meer informatie over DFB flightcases en koffers. Wij informeren u graag, neem contact met ons op. Stuur een bericht Tip van DFB. Pro Flight Case lades. Microfoons, rollen gaffa, tru.


Wil je flightcases met wielen kunnen stapelen? Plaats dan op de bovenkant van iedere flightcase blinde schotels.

Uniek en hoogwaardig meubel voor in een modern, industrieel. Een rackcase dubbel deksel is een flightcase met afneembaar voor- en. Om de apparatuur, maar ook HE lades ,. Met de investering in goede cases worden alle andere investeringen veilig gesteld.


Dat maakt van de flightcase een waardevol stuk gereedschap,. Aandacht voor elke flightcase. Deze kaarten worden afgedrukt met behulp van speciale printers die steeds op locatie aanwezig zijn.


Universele flightcases zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment of kom eens langs in onze winkel in Cuijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.