donderdag 25 januari 2018

Bierglas vaasje

Op zoek naar vazen en potten? Bij de keus voor een bierglas kan je kiezen uit een vaasje of een fluitje. Een vaasje is het standaard formaat glas dat je kent uit de kroeg,. Het wordt gebruikt voor pils en andere alcoholische dranken met een laag. Wij graveren het bierglas naar keuze met jouw ontwerp.


Bierglas Fluitje Glas 18cl, Doos Stuks.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je. Info over bierglas vaasje. Resultaten van zoekmachines! Een fluitje is een smal soort bierglas dat recht en hoog is.


In sommige streken wordt het ook aangeduid onder de naam buisje, pijpje of piepke. Ontdek de volledige geschiedenis van het Brugse bier dankzij dit bierglas ! Laat de mooiste bierglazen graveren met eigen tekst. Zo maak je een echt origineel bierglas met eigen naam.

L In een standaart bierglas. Amstel Vaasje (Stuks) Het beroemde bierglas waar Amstel bier zich helemaal in thuis voelt. Bekijk Direct Ons Complete Aanbod! Vind de beste selectie bierglas vaasje fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bierglas vaasje voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Een officieel Hertog Jan bierglas met mooie details. Dit glas heeft een inhoud van 25cl en is een perfect glas voor de Hertog Jan bier liefhebber! U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 4-!


De meest welkome gast in elk café: het Amsterdammertje, ook wel bekend als het vaasje. Dit horeca glaswerk is perfect stapelbaar:. Bent u opzoek naar een mooi bierglas ? Bestel dan eenvoudig via onze webshop. Keuze uit ruim 1verschillende glazen. Een gegraveerd bierglas is een mooi cadeau voor de bierliefhebber.


Laat een graveren met naam, logo, tekst of foto en geef een origineel bier cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.