dinsdag 28 november 2017

Gepersonaliseerde snijplank hout

Snijplank bedrukken vanaf €. Vandaag bestel morgen in huis! Bedrukt met je leukste foto! Voor 16u bestel morgen bezorgd! Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Hout : tijdelijk Korting.

Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Alle merken hout snijplank. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een gepersonaliseerde houten snijplank : een leuk en origineel cadeau.


Het is gemaakt van massief hout. Uiteraard hoeft men deze snijplank. Creëer uw eigen gepersonaliseerde snij- brood- of kaasplank.


Deze duurzame en robuuste planken van Acaciahout of Europees Eikenhout kunt u nu voorzien van uw eigen. Zoekt u een bijzonder cadeau?

Dan is een gepersonaliseerde snijplank van hout echt wat voor u! We leveren snijplanken in diverse afmetingen en houtsoorten. Houten snijplanken bedrukken. Een houten snij- of serveerplank met bedrukking van uw logo of boodschap. U kunt kiezen uit grootte, vorm, diverse houtsoorten en dikte. Meer dan 5gepersonaliseerde cadeaus.


Gemakkelijk met deze grote snijplank. Wist je dat bamboe geen hout is maar een grassoort? Serveer- en snijplanken graveren met naam of tekst.


Maar, welke snijplank is nou geschikt voor welk einddoel? Deze gepersonaliseerde snijplank zal het maken van een mooi cadeau, dat is zeker te worden gekoesterd voor vele jaren te komen. Betaal nooit meer teveel. Gratis verzending vanaf € 30!


Deze mooie snijplanken met luxe uitstraling worden handgemaakt in verschillende delen van Nederlan van Friesland tot Zuid. Deze vierkanten opdienplank van wit marmer gecombineerd met hout heeft een chique uitstraling en staat heel mooi om je. Gepersonaliseerde snijplanken van Acacia Hardhout. Onze aangepaste snijplanken zijn een welkom en persoonlijke touch aan elke keuken.


Dit maakt het perfecte cadeau voor familie, vrienden, collegas of dat speciaal. Het blijft toch vaak lastig om een leuk, origineel cadeau voor het bruidspaar te vinden.

Stoere snijplanken en hapjesplanken van lokaal hout. Ook mogelijk met een naam, tekst of afbeeling. De letters graveren wij in het hout d. Amerikaans noten- en maple hout. Een tijdje geleden schreven we op Culy. Een goed mes kan niet zonder de juiste snijplank.


Snijden op glas of ijzer is funest voor je mes en maakt het snel bot. De beste snijplanken zijn gemaakt van hout of. Een aanwinst voor elke keuken en op tafel. Gemaakt met liefde en passie en van prachtig hout van Nederlandse bodem. Meer gepersonaliseerde snijplanken en opdrachten.


Kookartikel voor de Laagste Prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.