woensdag 30 augustus 2017

Antiek zilver merktekens

Het overzicht is geordend op plaatsnaam en bevat vele afbeeldingen van merktekens. Klik hier om alle boeken over antiek zilver te bekijken. Info over antiek zilver merktekens. Resultaten van zoekmachines!


Hoe kun je zien of een iets Zilver of verzilverd is. Simpel, betrouwbaar en effectief.

In Nederland is het verplicht dat alle sieraden van goud en zilver zijn voorzien van keurtekens. Een keurteken in een merkje - stempel in een sieraad. Antiek zilveren medaillon. German Silver, Nickel Silver of Alpaca, wil dat zeggen dat het geen echt zilver is! Bij bestekken met merkteken ARG.


Ook heel veel mooi klein antiek zilver zoals zilveren. Wat is het geheim van het kunnen herkennen van antiek of. Elke dag vertelt José de Goede over haar belevenissen, waar kunst en antiek centraal in staan.

Als taxateur en collectie-adviseur komt zij in de meest uiteenlopende. Materiaal: 2e gehalte zilver. Uniek antiek met een modern gevoel. De naam van deze website. Een logische naam zou je zeggen, maar in combinatie met de opmaak van deze website.


Ik ben Alexander Stouten en zit al jaar in het zilver vak. Eerst als restaurator van antiek zilver en juwelen en later ook als. Frankrijk: Hier vind u informatie over Franse keurtekens zoals die in gou zilver en platina geslagen worden. Wij verkopen antiek zilver , tafelzilver, verzamelobjecten, klein zilverwerk.


En wilt u ook graag weten wat al die merktekens op Zilver , Gou en Platina voorwerpen betekenen? Dit is een imitatie van zilver en is een verzilverd onedel metaal. Woortman en de jaarletter H. U wilt uw zilver bestek verkopen?


Wij kopen uw massief zilveren bestek altijd in voor de meest actuele zilver inkoopprijzen. Herken massief zilver bestek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.