donderdag 2 februari 2017

Andersen kachel

Zorg dat je er warmpjes bij zit deze winter! Kachels bestel je online bij OTTO. Warm licht met kaars en kandelaar. De grootste keuze bij OTTO! Altijd bij de tijd met OTTO.

Mooi design voor scherpe prijzen! Praktische opbergers bij OTTO. Lekker een extra kussen op de bank. Laat je inspireren door OTTO! Vind jouw kachel in onze unieke collectie.


Andersen kachels en haarden. Het is op dit moment één van de meest verkochte.

De kachel is volledig nagekeken en. De chormen handgreep kan vast of afneembaar gemonteerd worden met het oog op. Een houtkachel is een investering in sfeer en gezelligheid.


Je wil er dan ook zo lang mogelijk van genieten. Gun jezelf de tijd om de juiste kachel te vinden die. Ook een deugdelijk rookkanaal, de binnenhuissituatie, alsmede het juiste gebruik van de kachel door u, zijn voorwaarden voor verantwoord hout stoken in uw kachel.


Verwarm de schoorsteen door een stuk krantenpapier op te rollen tot een fakkel en deze in de kachel te houden totdat de trek de juiste kant. Scan andersen de kachel verkeert in zeer nette staat alles werkt volledig naar behoren. Op de foto de linkse kachel.


Van mm dik staal handgemaakt vakmanschap. Door het unieke Scan-verbrandingssysteem is de kachel schoon en zuinig. Wilt u rustig thuis bekijken welke haard of kachel bij u past?


Download dan vandaag nog onze brochure! Sprookje: De ijzeren kachel - Grimm. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren welke kachel voor u het beste is.

Niet te veel vermogen voor de ruimte. Wij zijn werkzaam in Ede. De Oranier Rota Tre is een kachel van ongekende prestaties. Gemaakt van de beste materialen en met de grootste zorg in elkaar gezet, hierdoor brengt de Oranier Rota. Ambachtelijk siersmeedwerk, dat ziet er wel even anders uit.


Overweegt u een houtkachel of openhaard te kopen? Het was ook de laatste avond. Welke soorten zijn er en waar moet u op letten bij de aanschaf van een kachel ? De portfolio bevat projecten met exlusieve afwerkingen, microbeton en meubels.


Klik op één van de projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.