vrijdag 25 november 2016

Aluminium keukenwand

Bestel snel jouw keukenachterwanden. Meerdere aanbieders online. Een stijlvolle badkamer of keuken achterwand geeft elke ruimte een prachtig nieuw aanzicht. Keukenachterwanden online.


Bokmerk aluminium keuken achterwanden kunnen in iedere gewenste kleur worden gecoat.

Aluminium als achterwand in de keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. De platen zijn leverbaar in een groot scala kleuren, maar ook in geborsteld aluminium. Het duurzame aluminium ,. Dibond keukenwand is veel sterker en goedkoper. Strakke aluminium keukenachterwanden op maat, afgewerkt.


Niet alleen glas in kleur of met print, maar ook Collorz luxe aluminium in kleur, RVS look, Satijnglas, Curlz-wanden,. Wilt u een aluminium plaat op maat kopen?

Bekijk dit overzicht met uitleg over het aanbod voordelige aluminium platen die u eenvoudig online kunt bestellen. Deze aluminium keukenwand is in vele kleuren te leveren, voor elk wat wils. De hittebestendigheid maakt het mogelijk om het ook achter een kookplaat te plannen,. Copa spoelkast beschermplaat 60cm.


Snelle levering en zekerheid thuiswinkel keurmerk. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Betegelen is en blijft een prima keuze voor keukenwanden ;. Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium , laminaat of glas. De innovatieve, onderhoudsarme 4mm dikke AluSplash achterwanden hebben aluminium in de basis, en zijn afgewerkt met een duurzame, uv-bestendige hoogglanscoating. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Een RVS achterwand of aluminium achterwand kent vele voordelen. Zo is het een betaalbare oplossing om de keukenwanden langdurig te beschermen tegen vetvlekken en vocht.


Achterwand keuken inrichten? Luxe aluminium keukenachterwanden. Alupanel plaat aluminium geborsteld MM dik.

Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.