donderdag 27 oktober 2016

Energielabel koelkast

Kies nu uit het brede assortiment energiezuinige, ruime koelkasten ! Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd! Tegenwoordig moeten alle koelkasten een Europees Energielabel hebben.


Koelkasten van alle merken op beslist. Ook op koelkasten en vriezers in de winkel zit een energielabel.

Zoek jij een energiezuinige side-by-side koelkast ? Info over energielabels koelkasten. Resultaten van zoekmachines! Lees hier meer over het energielabel op apparaten en verwarming. Zoek en vergelijk eenvoudig de verschillende modellen met elkaar.


De Schouw Witgoe al jaar sterk in. Het lijkt misschien alsof je dan geen andere keuze hebt. Maar dat is niet zo: vraag gerust naar het energielabel en een zuinigere koelkast.

Voorbeeld van het energielabel voor een koelkast. Bezorgd wanneer jij wilt! Het gemiddelde energieverbruik in kilowattuur (kWh) per jaar van een koelkast vind je op het energielabel. Elke koelkast heeft een energielabel , want dit is een.


Coolblue: alles voor een glimlach. Het is eenvoudig om ook in een kleine keuken een plaatsje te vinden voor deze koelkast. Wat verwacht u van een koelkast ? Waarschijnlijk dat uw voedsel gekoeld wordt en daardoor langer houdbaar blijft. LG gaat een stapje verder en zorgt dat.


Bij de keuze van een koelkast is het dus belangrijk om op het energielabel te letten. Een te grote koelkast verbruikt onnodig energie (een grote koelkast verbruikt meer dan een kleine koelkast in dezelfde energieklasse );. Bestel de nieuwste koelkasten bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kijk bij de aanschaf van een nieuwe koelkast dus ook naar de energieklasse. Het energielabel laat zie hoe hoog het energieverbruik van een apparaat is op een schaal van A tot G. Bekijk GRATIS onze vergelijkingstabel met alle pluspunten en minpunten. Vele aanbiedingen bij bol.

Mini koelkasten koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.