vrijdag 26 maart 2021

Wesco broodtrommel wit

Alle broodtrommels van Wesco. CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! De rechte lijnen en gebolde. De Grandy is gemaakt van hoge kwaliteit. De Single Grandy is net een slag kleiner als de originele Grandy, de retro klassieker.


Houdt bijvoorbeeld broo beschuit of cake heerlijk vers.

Met ventilatiegaatjes aan. Deze prachtige Grandy broodtrommel is een echte klassieker en een musthave voor het bewaren van brood en andere lekkernijen. Coolblue: alles voor een glimlach. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO Webshop. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Nu 1ste verzending gratis! Tot korting op topmerken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ideaal voor het bewaren van broo gebak, taart of wat je maar wilt.

Betaal nooit meer teveel. De broodtrommels zijn uitermate geschikt voor het bewaren van broo koekjes en cake. Deze broodtrommels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog (en meer). Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Prijs: 6(korting ) Houd je brood langer vers met deze stijlvolle broodtrommel van Wesco.


Broodtrommel wit - goedkoop - Vind de laagste prijs voor Broodtrommel wit op choozen. Groot assortiment broodtrommels van Wesco op voorraad. Scherp geprijsd en snel in huis. Deze luxe Wesco broodtrommel heeft een stevige basis die gemaakt is van hoogwaardig plaatstaal met een sterke poedercoating die in. Deze kleinere versie van de populaire Grandy is gemaakt van hoogwaardig poedergecoat staal met een metalen handvat en scharnieren.


Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Een broodtrommel van de volgende dimensie. De Single Breadboy is de kleine broer van de Wesco Breadboy, één van de klassiekers uit de Wesco design-lijn. Deze hippe broodtrommel heeft een trendy uitstraling en houdt brood lang vers! Of wordt het toch een broodtrommel in het wit of zwart?


U vindt in ons assortiment brood trommels van gerenommeerde merken als Wesco Grandy, Mepal,. Wesco , het juiste adres wanneer je op zoek bent naar mooie keukenaccessoires, badkameraccessoires en prullenbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.