dinsdag 24 november 2020

Trimsalon rotterdam

Boek uw Hotel in Rotterdam online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Welkom op de website van Hondentrimsalon Ginny! Hondenkapsalon van den Hoven is reeds sinds vele jaren het bekende en betaalbare adres voor de vachtverzorging van uw hon en tegenwoordig ook voor uw kat. Een kleinschalige trimsalon waar rust en aandacht voor uw hond voorop staan. De salon bevindt zich aan huis in de wijk Wielewaal, te Rotterdam Charlois.


Specialist in het behandelen van honden en katten. Trimsalon Rotterdam op Telefoonboek. Bespaar tot op uw reservering! Katten en honden, groot en.

Op deze site vindt u veel informatie over de aangeboden service. Waarom naar de trimsalon. In principe kan elke hon kat en konijn naar onze trimsalon.


Langharige honden om de vacht in toom te houden, kort te maken of in model te. Onze gediplomeerde trimsters en trimmers werken op afspraak. Maandag: Gesloten Dinsdag: 9. Maar stress bij de kat in een dierenpraktijk of in een trimsalon kan soms zo hoog oplopen,dat ik op zoek ben gegaan naar een andere mogelijkheid. Wij zijn lid van de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf. Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op kattentrimsalon.


Zoek op de naam, postcode of plaats om. Vanaf nu hoeft u niet meer de deur uit om uw hond te laten trimmen, met mijn mobiele hondentrimsalon kom ik bij u voor de. Kleine hond scheren € 300. Hier vind je een overzicht van trimsalons bij jou in de buurt.


Je kunt een review plaatsen bij jouw hondentrimmer of reviews van anderen lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.