dinsdag 24 november 2020

Trimsalon hilda zoetermeer

Kamers vrij in Nh Zoetermeer Hotel. Bespaar tot bij Agoda. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Marina Minkjan — star Goede ervaring met trimsalon Hilda , vandaag bij de salon geweest, en ik ben meer dan super tevreden, mijn Duitse herder Boris is beetje bang. Trimsalon Hilda is een fijne salon voor dieren.

Hygiene, modernste apparatuur, diervriendelijk. Alle honden ras of geen ras zijn van harte welkom. Uw trimsalon in Zoetermeer.


In overleg met u worden alle (ras) honden getrimd naar de laatste rasstandaard. Rasloze honden worden naar uw of onze keuze getrim mits. Mijn naam is Stefanie van Wijk. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen in Den Haag bij trimsalon Jetty van der Hulst waarbij ik.


Lees Nh Zoetermeer Hotel recensies Boek nu, betaal later!

Uw domeinnaam is geparkeerd. Voor uw hond bied ik een scala. U kunt bij ons terecht met alle soorten honden, groot en. Eigenaren van hondentrimsalons in Zoetermeer hebben hun handen vol aan de vele.


De eigenaresse van trimsalon Hilda is vijftien maanden geleden met. Staat uw trimsalon er niet bij? Honden met een allergie zullen gewassen worden met een anti.


In de trimsalon wordt uitsluitend gewerkt met producten van de hoogste kwaliteit. Ik werk met verschillende soorten shampoo en cremespoeling,. Openingstijden: Van maandag tot en met zaterdag. Onze openingstijden: Maandag 8. Professionele trimsalon en gediplomeerde hondentrimster in Zoetermeer.


Reviews Dankje wel voor de vakkundige behandeling van Djali! In België heet een trimsalon. Uitlaatservice in Zoetermeer , Dierenopvang, dierenzorg en wandelingen. Goed en vakkundig uw hond laten trimmen. Welkom bij trimsalon Diane, voor de complete vachtverzorging van uw dier!


Bij mij kunt u uw hon kat, cavia of konijn laten trimmen.

Ik ben rijksgediplomeerd. Specialist in grote rassen. Neemt u voor vragen gerust contact op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.