woensdag 18 maart 2020

Pip studio taartplateau

Een complete en kleurrijke lifestyle collectie. Happy products for happy people. Maak van je huis een thuis. Bekijk de trendy woonaccessoires! Op zoek naar trendy kleding?


Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Het taartplateau is langwerpig en heeft een. Met een variëteit aan printjes in een kleurig design waar PIP Studio om bekend staat, is dit taartplateau uit de serie Big Flower een echte eyecatcher. Alle woonaccessoires vind je op beslist. Bestel simpel jouw woonaccessoires.


Betaal nooit meer teveel. Groot assortiment van het merk PiP. Pip Studio taartplateau tot goedkoper. Dit witte taartplateau gemaakt van porselein is vrolijk gedecoreerd met.

Gloudemans levert topmerken tegen een aantrekkelijke prijs. Het plateau is verkrijgbaar. PiP Floral Taartplateau 3cm.


Heb je alleen taart of cake, dan kies je natuurlijk voor een mooi taartplateau. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vind hier de laagste prijs.


Welkom bij KunstZinnigShop, de leukste webshop waar je elke keer iets nieuws ontdekt! Voor een leuk Cadeau kan je altijd bij ons terecht. Het exemplaar is sierlijk gedecoreerd met een grafisch dessin met vogels en bloemen. Serveer je gasten de heerlijkste taarten en cupcakes op dit charmante PiP Royal White servies.


De PiP taartplateau staat op een stevige. Dit grote taartplateau is volledig gedecoreerd met ons romantische Rose dessin,. De taartschaal met het Big Flower dessin maakt deel uit van het Floral servies.


De schaal is voorzien van gouden details. Dit taartplateau in prachtig blauw is vervaardigd van hoogwaardig porselein en is rijkelijk versierd met schitterende rozen, tulpen en vlinders in combinatie met. Een taartplateau in antieke, romantische of brocante stijl is vaak wat stijlvoller uitgevoer wellicht.


PiP Studio Rose Taartplateau 3cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.