woensdag 28 maart 2018

Microvezel badlaken

Microvezel bestel je in onze webshop. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Shop microvezel op beslist.

Altijd een goede aanbieding! Of je nu zoekt naar een basic of een vrolijke print. Ondanks het formaat is dit strandlaken zeer compact en met de sneldrogende microvezels heb je nooit meer een nat badlaken in je tas. De Soft Touch microvezel ,. Info over microvezel badlaken. Resultaten van zoekmachines!


Het grote absorberende vermogen van de microvezels zorgt er voor dat het badlaken tot wel drie keer meer vocht op neemt. Elke serie bestaat uit een kleine en een grote handdoek. Andere series zijn aangevuld met een groot badlaken ,.

Erg compacte handdoek in microvezel. Licht en gemakkelijk mee te nemen. De microvezel badhanddoek. Een groot strandlaken kopen?


In ons assortiment vindt u diverse strandlakens voor kinderen en volwassenen. U heeft ook keuze uit hammamdoeken en badlakens. Bestel microvezel mode bij OTTO. Mooie en voordelige badhanddoeken! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Elk badlaken is gemaakt van 1 katoen. Een microvezel handdoek is fijn en handig. Hij voelt zacht aan en heeft uitstekende eigenschappen waardoor het een ideale reis- en sporthanddoek is. Van de microvezel handdoek hebben we ook de geborstelde, extra zachte variant.


De traditionele reishanddoek: microvezel handdoek. Een badstof badlaken gaat bij mij al jaren niet meer mee in de backpack: veel te ruimteslurpend en zwaar. Zo eenvoudig kan het zijn. Elegante handdoeken shop je bij.


Selecteer links in het menu welke kleur, type en maat strand- of badlaken u wenst en de strandlakens van uw keuze worden direct hieronder weergegeven.

Vind hier de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.