woensdag 18 maart 2020

Ovenschaal glas

Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online! Lees de specials in ons magazine. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland!


Groot assortiment op Vergelijk.

Onze schalen zijn op verschillende manieren afgewerkt: met glas , keramiek of roestvrij staal. Voor braden kan je beter metaal of gietijzer gebruiken, voor bijvoorbeeld een quiche ga je voor aardewerk of glas. Deze elegante schaal in sterk glas is geschikt voor de oven en magnetron.


Met een ovenschaal kun je allerlei soorten gerechten maken. Je wilt toch alleen bakken met het allerbeste? Kies daarom voor deze ovenschaal van glas met een riante inhoud van liter.


Een ovenschaal van glas heeft als voordeel dat je zien hoe het gerecht is opgebouwd aan de zijkant, vooral bij lasagne of een ander gerecht dat je netjes op kunt. Zowel glazen ovenschalen als keramische ovenschalen. Aanbieding, vandaag besteld voor 22.

Pyrex maakt de beste kwaliteit ovenschalen, nu bij Xenos. Ontdek onze unieke collectie. Ovenschaal glas Pyrex - 38x23xcm. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Ruime Keus - XXL Korting - va 24uur Levertijd! Betaal nooit meer teveel. Maak de heerlijkste ovengerechten met een ovenschaal van Cookinglife. U hebt de keuze uit schalen van verschillende afmetingen, vormen en inhoud zodat u de schaal.


Anchor Hocking laat je bakken met het allerbeste! En wel met deze glazen ovenschaal uit onze Premium serie. Wat schotel jij je gasten voor vanavond?


Vaatwas- en diepvriesbestendig en bruikbaar in de oven. Als je een schaal hebt, welke eigenlijk geen ovenschaal is,. Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.