vrijdag 7 september 2018

Gietijzeren deksel

Ook leverbaar met open rooster. Vierkant kader, met dubbel deksel. Wordt gebruikt voor plaatsing op regenwaterputten, stookolietanks,. Vind de beste selectie gietijzeren deksel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren deksel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Grote voorraad afdekkingen tegen scherpe prijzen.

Gietijzer Putdeksels online kopen? Koop uw putdeksel voordelig online bij PVC Voordeel! Op zoek naar een putdeksels en klokroosters? Bekijk hier ons online aanbod.


De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 12 C 2en D4kN. De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO. ESEP gietijzeren putrand met deksel serie E. Geschikt voor verkeersbelastingen klasse B 1kN tot en met klasse F 9kN, volgens NEN-EN 124.

Deksels zijn licht in gewicht en voorzien van anti-sliplaag. Voorzien van uitsparingen t. Kunststof vloerput met gietijzeren deksel met een rond kunststof huis, rooster en emmer. Aansluiting onderkant is 75mm. Goed om te weten: dit deksel is geschikt voor voetgangersverkeer.


Kies dan voor een hydraulisch deksel. De deksels zijn geschikt voor verkeersbelasting klasse B 1kN tot en met klasse F 9kN, voor middelmatige tot intensieve zware verkeersbelasting. Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk. DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten.


Dubbel gietijzeren deksel. Riooldeksel dubbelwanding deksels binnen deksel en buiten deksel. Braadpannen van gietijzer zijn zwaarder vooral door de dikte van het materiaal, fabrikant Le Creuset levert bij haar gietijzeren braadpannen een plaatstalen deksel , dit deksel is veel lichter dan een gietijzeren deksel , wat handig is tijdens het koken als je het deksel regelmatig op moet tillen.


Deze schrobput met gietijzeren rooster zorgt ervoor dat regenwater. Heeft uw schrobputje art nr 5ook een gietijzeren rand waar de het gietijzeren deksel invalt. De norm van toepassing voor de gietijzeren wegenisstukken is de Europese norm EN-124.


Deze gietijzeren braadpan is verkrijgbaar in verschillende maten.

Deksel verplicht in nodulair gietijzer 2. Een diameter van 2 of cm. De pan is mooi diep rood van kleur. Met uitneembare stankafsluiter die tevens dient als opvang voor niet vloeistoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.