dinsdag 3 oktober 2017

Bellfire haarden

Ruil je Oude Haard of Kachel In. Ontvang Inruilpremie tot €35-. Absolute Topkwaliteit Gegarandeerd. Bekijk onze Service en Garantie! Voor Vragen Neem Gerust Contact Op.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Elektrische haarden bij OTTO. Bestel eenvoudig en snel online! Alle haarden worden door ons ontwikkeld en. Doordat deze haarden een geringe inbouwdiepte hebben en in veel formaten te verkrijgen zijn, is er voor elke situatie wel een passende inzet haard.


Vind hier snel en overzichtelijk uw open haard. De haardenselector helpt u oriënteren en inspireren. Sfeervolle houthaarden en gashaarden in uiteenlopende stijlen. Nu al een van de meest besproken haarden sinds tijden.


Volg strakke belijning, minimalistisch tot in het kleinste detail.

Deze haarden zijn een echte verrijking voor uw interieur, of dit nou. Of u nu kiest voor voornaam klassiek of voor moderne vormgeving. Met een Bellfires haard kiest u voor het summum van luxe en exclusiviteit.


Een op maat gemaakte kast is een sfeervolle toevoeging van comfort en bergruimte rond uw haard. Bellfires gashaarden, een topmerk van Interfocos, hebben een luxe en exclusieve uitstraling. U kunt samen met onze adviseur een kast ontwerpen die naadloos. U wil de warme sfeer van een open haard en toch het gemak van een gashaard?


Het Nederlandse haardenmerk Bellfires biedt u gashaarden in alle stijlen. Kom gerust langs in onze showroom! Download hier gratis uw Bellfires Haarden handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een haard van Bellfires betekent gemak, sfeer en comfort. Het gemak van een gashaard.


Ongeëvenaarde kwaliteit, vele opties en hoogwaardige materialen, maken Bellfires haarden tot het summum van luxe en complete gashaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.