vrijdag 29 september 2017

Hoe maak je cappuccino schuim

Vind hier de laagste prijs. Maar: hoe je de perfecte cappuccino nu? Laat het stoompijpje dan verder in de melk zakken (rustig aan!) en maak het schuim nooit te heet.


Hoe maak je zelf de lekkerste cappuccino ? Wil je een échte cappuccino ,. Meer volume en schuim ontstaat als de kan lichtjes schuin wordt gehouden.

Na een paar tellen heb je perfect opgeklopt schuim. Je kunt zelfs kiezen voor warm of koud. Lees hier op het het Melkopschuimer BLOG hoe je zelf de lekkere cappuccino kunt maken. Ik leg je uit hoe je melk opschuimen kunt doen met het stoompijpje aan je espressomachine. Melkschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato.


Hoera, dit is perfect schuim ! Nieuw Retail-verpakking met. Welk type melk gebruik je voor die overheerlijke cappuccino of latte. Met verse magere melk maak je echt heel mooi.

Maar niet iedereen weet dat het mogelijk is om ook thuis een uitstekende cappuccino te bereiden. Daarvoor moet je vertrouwd zijn met. Zet voor een cappuccino of latte een espresso in kopje.


Neem voor een cappuccino een kop die wat groter is dan. De basis voor een goede cappuccino is espresso. Lekker melkschuim voor je cappuccino of latte macchiato? Dat maak je door koude, verse en volle melk met de hand op te schuimen. Info over hoe maak ik een cappuccino.


Resultaten van zoekmachines! Op dit punt schuim je de melk op door stevig te kloppen met een garde of je gebruik een staafmixer met een opzetstukje om op te. Het mooiste hartje maak je met schuim dat wat minder lobbig is dan het schuim voor een capuccino. Hoe kun je vol, romig schuim maken voor op je koffie? Breng de schuimlaag aan op je cappuccino.


Laat het schuim nog even dertig seconden met rust en breng het daarna aan op je cappuccino.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.