woensdag 19 juli 2017

Koffie cadeaupakket

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. Onze koffiegeschenken zijn voorzien van de lekkerste gecertificeerde koffie.


Een houtenkistje met daarin: - Grand Marnier likeur - Chocolade koffieboontjes - 250gr Kaan Koffie - Recept french coffee. Met wekelijks vers gebrande espressobonen!

De samenstelling van Arabica en Robusta. Cadeaupakket Koffie - Kaldi. Eenvoudig online bestellen. Op en top genieten voor de koffieliefhebber!


Een super pakket, bomvol met prachtige koffie ’s en heerlijke lekkernijen. Wauw was mijn eerste reactie bij het zien van dit pakket. Voor ieder wat wils, van top.

Toch even navragen of het twee kilozakken koffie zijn. Dat was wél het geval maar de kopjes zijn me erg. Op zoek naar een origineel koffie cadeau of thee cadeau? Kijk dan eens bij Simon Lévelt.


Van cadeaukaart tot uitgebreid cadeaupakket. Echte koffie maak je met een percolator. Dit is het ideale cadeaupakket voor het maken van heerlijke Italiaanse espresso. In het koffiepakket zit een Italiaanse. Met dit stijlvolle cadeaupakket heb je alles in huis om indruk te maken op je tafelgenoot.


De Chemex is een elegant koffiezetsysteem voor slow coffee. Verse koffiebonen of espressobonen vanaf € 1- per kilo. Vandaag bestellen = binnen dagen in huis.


Topkwaliteit arabica bonen. Begin het jaar goed met lekkere koffie en thee. Na het drinken blijven er theeblaadjes en koffiedik over, dat kan in de growkit waarmee je zelf oesterzwammen kweekt.


Info over koffie cadeaupakket.

Resultaten van zoekmachines! Koffiebonen, recepten en geschenken Gemiddeld drinken we bijna kopjes koffie per dag. Of geef eens koffie cadeau. Bij Kookpunt bestel je online cadeaupakket voor een kookliefhebber.


Vanaf € gratis verzending. Zoekt u een origineel en uniek cadeau? Kies dan voor onze Bolletje cadeaupakketten. Wij maken ook cadeaupakketten op maat.


Doe direct inspiratie op en bestel in de online webshop! Daarnaast hebben wij cadeaupakketten in verschillende categorieën, zoals een cadeaupakket koffie, cadeaupakket thee of een cadeaupakket met delicatessen. Ben jij op zoek naar een heerlijk én persoonlijk cadeaupakket ? Persoonlijk pakket gevuld met de heerlijkste chocolade, thee of delicatessen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.