donderdag 13 juli 2017

Grijs gewolkte emaille rijststomer

Bespaar tot wel via kiesproduct. Fouten oplossen in minuten! Rijststomer , door Blauwe Ogen. Ik heb nog nooit een gewolkte oranje rijststomer gezien maar ik wil een grijs gewolkte.


Naast alle ooit geproduceerde potten, pannen en bakvormen uit verschillende. Bent u hier voor het eerst?

Resultaten van zoekmachines! Vind rijststomer op Marktplaats. Doe mee met andere volgers. Een hele mooie onbeschadigde rijst stoompan. See more ideas about Enamel ware, Vintage enamelware and Enamels.


Ik weet het, de magnetron is stukken handiger, maar dit is toch veel sfeervoller. KRIJGERTJES op Pinterest. Meer ideeën over Vintage enamelware, Graniet en Alles.


Hieronder vind je een beschrijving hoe je met deze.

Geschikt als onderdeel van de stoompan maar kan ook als vergiet dienen. Grijs gewolkte pan met oren en voorzien van gaatjes. In heel goede staat, slechts een heel. Emaille emmer, wit, helemaal gaaf, groot model,.


Set pannen, rood gewolkt Prijs: 1euro. Ook voor nostalgische metalen reclameborden bieden wij een groot assortiment. Weinig voorkomend grijs gewolkt.


In uitzonderlijk mooie staat, ook aan de binnenkant. Alleen de theebus heeft een. De schaal is hedendaags nog. Andere klanten kochten ook. Een aanwinst in het brocante interieur.


Sfeervolle zachtblauwe grijs gewolkte melkbus, voorzien van hengsel met houten handvat en een handgreep aan de zijkant. Mooi 2-pits grijs gewolkt petroleumstel incl. Ziet er prachtig uit, ook aan de binnenkant! Het vergiet bevat wat roest, zie de foto’s.


De overige artikelen zijn in goede conditie. Voor de nostalgische keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.