vrijdag 10 februari 2017

Groothandel wegwerpservies

Op zoek naar Wegwerpservies ? Bekijk ons ruime assortiment op HEMA. Bestel direct in de Makro Webshop. Bezorging op kantoor of thuis. Gratis verzending vanaf €30!

Vind jouw Wegwerpservies in onze collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Gekleurde wegwerpservies Colors. Ook zijn wij al jaren gespecialiseerd in groothandel , dus uw horeca-onderneming is hier ook aan het goede adres. Wij verkopen bio disposables, wegwerpservies gemaakt van afbreekbaar materiaal.


Materiaalsoorten zoals suikerriet, palmblad en tarwe. Wegwerp plastic glazen, bekers en ander servies.

Aluminium ovenschalen en bakjes. De beste prijs voor duurzame en composteerbare disposables. Eco-vriendelijk, van design tot klassiek. Unieke merken direct van de fabriek! Disposables voor een geslaagd feest!


Plastic borden, wegwerpglazen of wegwerpservies nodig? Koop direct bij de specialist. Onze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser.


Voor de beste gebruikerservaring adviseren wij u een andere browser(versie) te installeren. Als horeca groothandel beseffen wij dat het niet alleen om food draait. Sligro heeft een breed scala aan wegwerpservies : plastic bekers, bakjes,. Horeca groothandel en totaalleverancier van de horeca en bedrijvenmarkt. Actueel horeca-nieuws, culinaire inspiratie en scherpe aanbiedingen vanuit uw horeca groothandel.


Biologisch Afbreekbare Producten. Plastic wegwerp borden met of vakken bestel je online bij Eggink verpakkingen.

Deluxedisposables verkoopt een grote gamma elegante en luxe plastic wegwerp borden, bekers, bestek en servieten, tegen de beste prijzen. Groot Assortiment Ons assortiment is zo ingericht dat alles wat een onderneming nodig heeft te vinden is op onze webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.