vrijdag 10 februari 2017

Damast tafellinnen

Damast tafelkleden bij VEGA. In 2-werkdagen geleverd. Op zoek naar tafellinnen? Vega Direct heeft een groot aanbod! Bekijk nu ons assortiment! Altijd de beste deal voor jou!

Cottona is dé webshop voor damasten tafellakens, zowel standaard als op maat. Heerlijk zachte dekbedovertrekken of handdoeken die wel goed afdrogen? Dan bent u bij LiensLinnenwinkel. Houdt u van koken en doet u dat graag voor uw gasten?


Wilt u dat zij zich welkom voelen? Dek dan de tafel met een mooi linnen of damast tafellaken en een molton er onder. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende soorten stof,.


Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest of bedrijfsevenement.

Of bent u op zoek naar een groot formaat wit tafelkleed? Linnenatwork heeft een ruim assortiment aan tafellinnen voor de horeca. Koop of Verkoop damast tafelkleed op Marktplaats. Exclusieve linnen tafelkleden, tafellakens met acryllaag. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen.


Bestel uw damast tafelkleden of tafellakens op maat bij Cottona. Ruime keuze, snelle levering en topkwaliteit damasten tafelkleden en tafellakens. Een wit geweven tafelkleed met damast stippendessin. Het formaat van het tafelkleed is 1bij 2cm.


Ontdek tafellinnen , tafelkleden en tafellopers bij KLiNGEL. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren, materialen en patronen. Deze tafelkleden en servetten zijn gemaakt van 1 katoen.


De echte klassieker op tafel: een damasten tafelkleed met Franse lelie! De juiste maat tafelkleed? De lengte van de tafel plus tot cm.


Deze lijn tafellinnen is gemaakt van een fris wit, zware kwaliteit Egyptisch katoen met satijnen band. Ons assortiment damast tafellinnen is zeer uitgebreid.

Van een goedkoop wit servet met satijnband of atlaskant tot een exclusief tafelkleed met bijpassende tafelloper. Vroeger verstond men onder damast altijd een zijden stof die geweven was met die techniek, maar tegenwoordig kan damast ook gemaakt zijn van katoen, wol, linnen. Met dit tafelkleed van KOOK heb je altijd een perfect gedekte tafel.


Het subtiele cirkelvormige damastpatroon fleurt je. Tafellaken wit damast , 100x1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.