maandag 25 juli 2016

Lasergamen vlaardingen

Start Your Next Trip Today. Version Download Total Views 2Stock ∞ File Size 430. Elke woensdag, zaterdag of zondag te boeken. Kinderpaintball en lasergame.


Paintball Vlaardingen Studenten € 1Groepen vanaf € 15 Incl 1balls, Eigen groep, uur.

Een familie- evenemententheater voor de gehele familie. Wil je lekker lasergamen of gewoon even relaxt onderuitgezakt een filmpje kijken? Ga mee op avontuur en kom bij ons lasergamen. Sluip door spannende tunnels en pas op dat je niet verdwaalt in de mist. Weet jij de vijand uit te schakelen?


Reserveer nu het leukste kinderfeestje van Vlaardingen : (disco)bowlen bij Dok99! Geen rommel thuis, inclusief eten en drinken, al vanaf € per kind! Van Lasergamen krijg je gegarandeerd trek!

Na je laserbattle schuif je daarom aan bij restaurant De Zwarte Zwaan, waar de grill al aan staat voor. Goedkoop lasergame huren voor onbeperkt lasergame op een eigen locatie naar keuze! Zeer geschikt voor onder andere een kinderfeestje. Verzending mogelijk door heel. Combatzone Live Outdoor Lasergamen Leiden, Leiderdorp, Oud Ade, Ghoybos Eén van onze bos- en duinlocaties is bij het Ghoybos om te lasergamen in Leiden en omgeving.


Kart en partycentrum Van der Ende Racing Inn. Lasergame Verhuur Westland verhuurt laserpistolen voor kinderfeestjes en andere actieve evenementen. Het is bijna zover… De teams zijn samengestel je hebt een overall aan en een lasergun in je handen! Voor je ligt de arena, het speelveld waarin jij.


Naast lasergamen in de fabriekshal biedt Laserloods Nijmegen ook lasergamen op locatie aan. Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden, en bewapende tegenstanders. Dat vindt u terug in onze. Lasergame Heerenveen telt drie verdiepingen met een grote arena en horecaruimte.


Gelegen middenin het bruisende uitgaanscentrum! Lees meer over de locatie, het outfit en het spel. Adventure Vlaardingen en de Stichting Survival Vlaardingen organiseren ook dit jaar weer de Challenge For Bikkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.